Şehit Levent Coşkun İlkokulu


Vizyon: Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. Okulumuzun bu günkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır. Öğrencilerin sürekli sınav kaygısından uzaklaştırıp, Sosyal ve kültürel faaliyetlerde de öne çıkmasını sağlamak misyonumuzdur.

Başarılar:

Saatler: 08:30 Ders başlangıcı 13:50 Ders bitişi
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04224871322

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehitleventcoskunio.meb.k12.tr

Adres - Gündüzbey Mahallesi M.Cevdet Yavuz Caddesi No1 Yeşilyurt/MALATYA

Öğretmen :12
Öğrenci :140
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :525
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Gündüzbey Mahallesi M.Cevdet Yavuz caddesi No:11/1 Yeşilyurt/MALATYA

Adres - Gündüzbey Mahallesi M.Cevdet Yavuz Caddesi No1 Yeşilyurt/MALATYA

Ulaşım Otobüs ve Minibüsle yaklaşık 15 ve 17 dakika arası şehir merkezine mesafesi var. Minibüs ve Otobüsler her 15 dakikada bir şehir merkezi ve gündüzbey arasında seferlerini yapmaktalar. Minibüs ve otobüs ulaşım fiyatları şehir içi ücret tarifesiyledir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 15 Km ilçe Merkezine 3 km Uzaklıkta Bulunmaktadır